Formal - The Damn Polite Studio

Hola, estimat visitant, benvingut a la meva pàgina web.

Després de treballar en agències i estudis creatius de Barcelona i Girona, treballant en maleïts projectes que requereixen de Direcció d’Art, Disseny Digital, Motiongraphics, Disseny Editorial, Packaging, Branding … i altres, vaig decidir fundar el meu propi estudi el 2014. FORMAL

 

Actualment em trobarà entre Girona, Barcelona i Pamplona. El meu objectiu és oferir-li un toc professional i personal en tots els projectes. Em sento orgullós de la feina que realitzo i poso tot el meu esforç per assegurar-me que el seu projecte es troba a l’altura de les seves expectatives. Espero poder contactar amb vostè en breu…

 

EL QUE FAIG

  • Direcció d’Art
  • Disseny Gràfic
  • Disseny Corporatiu
  • Animació de Gràfics
  • Disseny Editorial
  • Packaging
  • Il·lustració
  • 3D

 

TARIFA PLANA
Aquest servei està enfocat a empreses que necessiten externalitzar alguna de les fases de producció dels seus projectes.

 

CONTACTE

telèfon: +34 619 176 560

email: hello@helloformal.com

skype: hello_formal

 

adreça: General Mendoza 7, 10-2ª (Girona).

adreça: Florencio Ansoleaga 20, 1ª (Pamplona).